Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували новий BMW X5 M

Офіційний дебют нового покоління топової версії кроссовера X5 M запланований на листопад, саме тоді у Лос-Анджелесі, німці продемонструють третє покоління легендарного позашляховика з характеристиками суперкара. Орієнтовна вартість новачка на ринку складатиме 120 тисяч євро, а головними конкурентами для баварця стануть Mercedes-AMG GLE 63 S, Range Rover Sport SVR та новий Audi Q7 RS.

Приємною новиною для шанувальників гарячого драйву є технічні характеристики двигуна, який встановлюється на X5 M. Вже відомо, що 4,4-літровий 8-циліндровий двигун з подвійним наддувом розвиває 616 к.с. та 750 Нм крутного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год позашляховик долає за 3,9 секунд. Незважаючи на величезну потужність мотора, німці декларують досить приємну цифру середньої витрати пального, яка не перевищить 15-ти літрів на кожні 100 км пробігу. Для більш потужного двигуна передбачені жорсткі кріплення та унікальна спортивна вихлопна система M Sport. Завдяки швидкістній 8-ступеневій автоматичній коробці перемикання швидкостей, крутний момент передається на чотири колеса через систему BMW xDrive. На кроссовер встановлені електромагнітні демпфери з можливістю зміни режимів роботи Comfort, Sport та Sport Plus. Зупинити важке та потужне авто з легкістю допоможуть вентильовані шестипоршневі гальмівні диски розміром у 395 мм попереду та 380 мм позаду.  

Дизайн BMW X5 M вдало поєднує агресивний стайлінг та стильний вигляд, який має класичні нотки. Порівняно з звичайним X5, топовий X5 M має спортивні бампери та розширену колію, яка приховує 21-дюймові колісні диски у базі та може прийняти навіть 22-дюймові катки без проблем.

Інтер҆ єр X5 M було серьозно доопрацьовано з урахуванням очікувань клієнтів. Водія М-серії зустрічаєспортивне рульове колесо з червоними кнопками та обробкою з алькантари або високоякісної шкіри. Салон дуже якісно зібрано, а візуальний вауефект підтримано за рахунок вставок з карбону або полірованого алюмінію. Посередині торпедо вмонтовано 12,3-дюймовий монітор, який є головним у керуванні інформаційно-розважальної системи iDrive 7.0.

Екстремальний X5 M почне надходити до дилерських центрів у Європі в грудні цього року та стане чудовим подарунком до новорічних свят для забезпечених шанувальників спортивного драйву від BMW…

 

07.10.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували новий BMW X5 M

Політика конфіденційності